Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ABC la AEROPORT- 2017 - Ziua a Doua (UPDATE FOTO)

ABC la AEROPORT- 2017 - Ziua a Doua (UPDATE FOTO)
Comentează 0

Și sâmbătă, în cea de a doua zi a festivalului, o mulțime cosmopolită de aproximativ 6000 de tineri dezinhibați (și printre care rar putea fi văzută  și câte o persoană mai "în etate") a luat cu asalt spațiul din jurul scenelor, în funcție de preferințe și gusturi.

On the Edge, Groovernatores, The Case, Omul cu Șobolani, Taxi, Alternosfera și BUG Mafia, pe scena principală,  Someșan, Suciu, Janeret, Bella Sarris și ABC – Iorgovan, Bread & Butter și iarăși Someșan, pe scena tehno, Onyx, Ghiuca, Raul D, DJ Secret, Exile, Memphys, Mighty Boogie, SPY, Dub Motion și Cips & Toben, pe scena DNB, la căști: Tasteful și The Line Technicality, iar la VIP Stage au fost Sound of Arctos și Manuel Riva, adică tot atâtea modalități în care a putut fi gustată arta muzicii, alături de diversele feluri de mâncare, orchestrate de către maeștrii artei culinare, cunoscuți deja arădenilor de la PICNIC FESTIVAL.

Una peste alta, această a doua ediție a festvalului ABC la AEROPORT a crescut atât în calitate, cât și în diversitate, ambele dovedite din plin de numărul cu mult mai mare de artiști participanți, cât și de spectatori din acest an. Și sunt întrunite toate atuurile ca festivalul, organizat de mai mulți profesioniști sub coordonarea lui Glad Varga, să devină un reper al Aradului, tot așa cum era gata-gata să se întîmple și cu ROCK pe MUREȘ ... până ce s-a întîmplat ceva. Sperăm ca de astă dată istoria să nu se mai repete și Aradul chiar să devină o escală obligatorie, unde tinerii grăbiți ai secolului XXI să aterizeze musai anual, dornici de a-și reîncărca bateriile la Festivalul ABC LA AEROPORT !!!

Vasile de Zărand

ABC la AEROPORT- 2017 - Ziua Întâia (UPDATE FOTO-VIDEO)

Galerie foto (1169)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite