Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A vrut să-și cumpere un BMW X6 cu tichete de masă, însă ce a urmat i-a adus „o plimbare” la închisoare!

Un american in varsta de 36 de ani a devenit faimos in intreaga lume dupa ce a incercat sa cumpere un BMW X6 cu „tichete de masa”.

A vrut să-și cumpere un BMW X6 cu tichete de masă, însă ce a urmat i-a adus „o plimbare” la închisoare!
Comentează 0

In cazul in care nu ai aflat pana acum, Statele Unite desfasoara un program federal prin care isi ajuta cetatenii cu venituri mici sau lipsa sa-si cumpere de mancare.

Peste 45 de milioane de americani primesc in fiecare luna peste 100 de dolari pentru produse alimentare, printre acestia numarandu-se insa si persoane care incearca sa obtina bunuri necuvenite cu banii respectivi, scrie 4tuning.ro.

Cel mai nou exemplu in acest sens vine din Florida, acolo unde un barbat de culoare in varsta de 36 de ani a incercat sa achite cu cardul EBT… – atentie, nu este niciun fel de gluma!, o parte din cei 60.000 de dolari necesari achizitionarii unui BMW X6.

BMW X6 cu tichete de masa

Dealer-ul respectiv a refuzat propunerea lui Nicholas Jackson, insa acesta nu s-a dat batut. Ba dimpotriva: a revenit cateva ore mai tarziu la fata locului si a furat automobilul bavarez. Plus cheile altor 60 de masini.

Tinand cont de cele intamplate, ne vedem nevoiti sa mai precizam inca o data ca o astfel de situatie chiar s-a intamplat in realitate si nu este scenariul vreunui film.

Si asta in ciuda faptului ca inclusiv incheierea e demna de o ecranizare in stil hollywoodian: americanul nostru a ramas fara benzina dupa doar cativa kilometri parcursi si a decis sa abandoneze mult visatul BMW X6.

A fost prins in cele din urma de autoritati si va primi o excursiune gratuita la inchisoarea Martin County. Ramane totusi urmatoarea intrebare: oare va reusi sa isi plateasca si cautiunea stabilitata la suma de 20.000 de dolari tot cu ajutorul cardului EBT?

Sursa frip.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite