Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A-nceput Festivalul Toamnei la Arad

A-nceput Festivalul Toamnei la Arad
Comentează 1

Într-o însorită după-amiază de vineri, 30 septembrie, la baza sportivă CONSTRUCTORUL de pe malul drept al Mureșului, în clinchet de oale dublate de alte ustensile de bucătărie și, deopotrivă, în acorduri de muzică populară, s-a dat startul FESTIVALULUI TOAMNEI.

Și în vreme ce organizatorii, sprijiniți și de peste 50 de voluntari, sub privirile agere ale cunoscutului bucătar UICA MIHAI, pregăteau în cătlane zacusca, pe scena amenajată în cealaltă parte a bazei sportive se petrecea un autentic spectacol folcloric, susținut de către  Flavia Grozav, Solist instrumentist – Florin Avram, Irina Iovescu, Ansamblul Folcloric Crăișorii Moților – Tisa Noua, Adrian Gancea, Liviu Păcurar, Ansamblul Folcloric Arădeana, Maria Rașca, Solist instrumentist saxofon – Dudu Blagu Ienasesc, Stefan Muntenaș ți Sava Negrean Brudașcu. 

Seara de vineri s-a încheiat cu proiecția filmului UTA, un documentar meticulos, care povestește pe-ndelete despre „istoria creșterii și descreșterii” îndrăgitei formații de fotbal arădene.

Glad Varga, principalul organizator al evenimentului, ne propune pentru sâmbătă, 1 octombrie: 

16:00 Suita Orchestra

16:10 Maria Popovici

16:25 Adrian Gancea

16:40 Ansamblul Folcloric Doina Mureșului

17:10 Veta Rudei

17:25 Daniela Dudaș

17:40 Solist instrumentist vioara – Purcel Constantin

17:45 Monica Groza

18:00 Liliana Bitea

18:20 Aurel Ungur

18:40 Paula Pasca

19:00 Pomohaci Cristian

Vă așteptăm cu mic, cu mare să ne bucurăm împreună de sărbătoarea toamnei, să petrecem împreună cu muzică și dans și să gustăm cea mai bună zacuscă. — Uica Mihai

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide