Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A murit Ioan Crişan, fostul primar al comunei Vladimirescu

Ioan Crişan, fost primar al comunei Vladimiresu, a încetat din viaţă în această dimineaţă. Tristul anunţ a fost făcut de Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

A murit Ioan Crişan, fostul primar al comunei Vladimirescu
Comentează 0

„Suntem profund îndurerați! În această dimineață a trecut la cele veșnice, fulgerător, Ioan Crișan. Liderul celor 18 consilieri județeni PNL Arad, persoana care a început dezvoltarea comunei Vladimirescu, extinderea noilor cartiere, legătura cu municipiul Arad, s-a dus la Domnul. Sunt alături de familia îndoliată! Sincere condoleanțe!”, a scris pe Facebook Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

De numele lui Ioan Crişan se leagă transformarea comunei Vladimirescu într-un adevărat oraş, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat şi scriptic. Viceprimar între 2000 şi 2004 şi apoi primar între 2004 şi 2020, Ioan Crişan a fost unul dintre cei mai influenţi edili din judeţ şi a reuşit să-şi pună serios amprenta pe dezvoltarea comunei. Din 2020, când s-a retras pentru a-i lăsa locul mai tânărului Mihai Mag, Crişan a devenit consilier judeţean, fiind ales pe lista Partidului Naţional Liberal.

La începutul lunii, Ioan Crişan a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Comunei Vladimirescu, alături de un alt fost primar, Ioan Pantoş.

„Astăzi, în cadrul ședinței festive a consiliului local, am avut deosebita plăcere să înmânăm titlul de “Cetățean de Onoare” a localității Vladimirescu, domnilor primari Ioan Crișan și Ioan Pantoș, care au fost în fruntea comunității timp de 20 și respectiv 10 ani!

Așa cum am spus-o și în cadrul ședinței este o onoare și o mare bucurie să ii avem în cadrul comunității ca și exemple nu doar ca lideri, ci și ca cetățeni!”, scria pe Facebook Mihai Mag, actualul primar aş comunei.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite