Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A încercat să treacă granița în Ungaria, dar nu semăna cu persoana din buletin

Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Curtici. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat un bărbat din Pakistan care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind documente care aparţineau altei persoane.

 

A încercat să treacă granița în Ungaria, dar nu semăna cu persoana din buletin
Comentează 0

Azi-noapte, în jurul orei 01:45, călătorea ca pasager în trenul care circulă pe relația București Nord – Viena, un bărbat care s-a legitimat la Curtici cu un pașaport simplu Pakistan și permis de ședere Schengen eliberat de autoritățile italiene.

Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografiile din documente există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că este cetățean din Pakistan în vârstă de 21 de ani, dar care nu se afla în posesia unor documente care sa-i permită să călătorească legal în spaţiul Schengen.

Polițiștii de frontieră au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. 


Scrie un comentariu

trimite