Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A golit dulapul soţiei decedate şi a dat peste un telefon. A urmat o descoperire şocantă

Sam Miller s-a apucat să golească dulapul cu haine al soţiei la câteva luni după ce aceasta a încetat din viaţă. Bărbatul a rămas şocat atunci când a găsit un telefon secret, ascuns printre haine, şi a aflat că femeia cu care a trăit 15 ani, l-a înşelat. Bărbatul nu a cedat şi ce a urmat este fără cuvinte.

A golit dulapul soţiei decedate şi a dat peste un telefon. A urmat o descoperire şocantă
Comentează 0

Sam Miller a rămas cu sufletul pustiit de durere în ziua în care soţia lui a încetat din viaţă. După câteva luni de la moartea acesteia, bărbatul şi-a luat inima în dinţi şi s-a apucat să-i golească dulapul de haine. Printre lucrurile soţiei sale, Miller a găsit un telefon mobil. L-a deschis şi astfel a aflat că femeia cu care fusese căsătorit 15 ani l-a înşelat cu un alt bărbat, folosind telefonul pentru a ţine legătura cu acesta.

Miller a găsit zeci de mesaje schimbate de cei doi şi istoricul convorbirilor, dintre care unele au durat chiar şi două ore. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Sam Miller, proprietarul unei afaceri, stătea până târziu la birou, iar soţia lui nu lucra. „Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Văduvul a postat un mesaj pe o reţea de socializare şi a spus că doreşte să afle cine este bărbatul cu care a fost înşelat de soţie, subliniind faptul că nu-şi doreşte să se răzbune, însă are nevoie de acest lucru pentru a se linişti.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite