Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost un copil obez, iar acum, la 14 ani, un arădean este curtat de Arsenal Londra

A fost un copil obez, iar acum, la 14 ani, un arădean este curtat de Arsenal Londra
Comentează 7

Arădeanul Claudiu Farcaş joacă fotbal de doar 5 ani, însă ambiţia l-a propulsat printre cei mai buni fotbalişti, iar perspectivele sunt foarte bune, de el fiind interesaţi scouteri de la Arsenal și de la echipe din Italia.

"Sunt destul de tehnic, am calități fizice destul de bune,. Pot să joc pe mai multe pozitii in teren, mai mult joc atacant central si fundas central. Am 1,83 la 14 ani. Asta ma ajuta pe devierea mingii si corp la corp. Cu scoala merge destul de bine, doar la matematica mai am asa, probleme si cu absentele", spune Claudiu Farcaș.

Claudiu joacă fotbal la Viitorul Arad, echipa unui om de afaceri Italian, stabilit în România. Băiatul se pregăteşte intens, antrenându-se cel puţin 4 ore pe zi, chiar şi acasă, pe terenul din spatele grădinii.

Conştient de talentul său, arădeanul se pregăteşte intens şi aşteaptă cu nerăbdare să plece la o echipă mare.

"Când eram la Atletico erau niste scouteri de la Arsenal si de la o echipa din Ungaria, de la Ferentzvaros, as putea sa plec in Italia, dar mi-ar placea mai mult in Anglia pentru ca ma ajuta detenta", mai spune Claudiu.

Claudiu speră că va ajunge să joace la Napoli sau pentru PSG ori Manchester, iar visul său este foarte aproape de împlinire, pentru că numele său apare deja în agenda unor căutători de talente din străinătate.

Cristian Cotuna

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite