Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost ultima sedinţă a consilierilor judeţeni arădeni aleşi pentru mandatul 2016-2020

La Consiliul Judeţean din Arad, a avut astăzi loc ultima şedinţă a consilierilor judeţeni aleşi pentru mandatul 2016-2020. Pentru o parte dintre aceştia, drumul continuă la CJA, dar pentru alţii care nu au mai candidat sau nu au fost aleşi, o etapă s-a încheiat. Toţi au avut cuvinte de mulţumire către aparatul propriu al Consiliului Judeţean, în special preşedintele reales, Iustin Cionca.

A fost ultima sedinţă a consilierilor judeţeni arădeni aleşi pentru mandatul 2016-2020
Comentează 0

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean Arad din actualul mandat. La finalul întâlnirii, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în activitatea instituției, fie din postura de consilier județean, fie din aceea de membru al aparatului tehnic de specialitate.

„La finalul celor patru ani de mandat, în primul rând, doresc să mulțumesc aparatului propriu al Consiliului Județean Arad, dar și colaboratorilor noștri. Au muncit mult în cei patru ani și simt că am avut întotdeauna suport și sprijin în derularea investițiilor, proiecte pe care arădenii le-au apreciat atunci când ne-au acordat votul. Am făcut lucruri importante pentru județul Arad. În primul rând am reușit să găsim surse de finanțare a proiectelor, lucru ce este foarte important. Să faci rost de finanțări pentru 444 de kilometri de drum județean este o mare realizare, să aduci proiecte în valoare de 90 de milioane de euro nu este ușor. Mizez pe faptul că vom avea și în următorii patru ani o reușită la Arad. Vreau să le mulțumesc consilierilor PMP, dar și UDMR și fiecăruia dintre consilierii județeni în parte, și celor de la PSD- ALDE, care deși au votat constant împotriva proiectelor, au avut rolul dumnealor politic, de opoziție, stabilit de partidele din care fac parte, pentru că, evident, trebuie să existe opoziție, dezbateri, alternativă. Aveți respectul meu, fiecare dintre dumneavoastră și chiar dacă unii dintre dumneavoastră nu veți mai fi consilieri județeni, relația umană va rămâne. Vă doresc succes și multă sănătate!”, a declarat Iustin Cionca.

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite