Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost respins de fata pe care o iubea pentru că era SĂRAC, însă când s-au întâlnit peste 10 ani ea a rămas mută de uimire

O poveste despre un tânăr sărac, care e a fost refuzat de femeia pe care o iubea nebunește, când a cerut-o de nevastă, pe motiv că nu este destul de bogat pentru a fi pe gustul său, a devenit virală pe internet și bate orice scenariu de telenovelă lacrimogenă. 

A fost respins de fata pe care o iubea pentru că era SĂRAC, însă când s-au întâlnit peste 10 ani ea a rămas mută de uimire
Comentează 3

Și asta, pentru că în momentul în care a cerut-o de soție, i-a râs în față, spunându-i că salariul lui lunar e echivalent cu suma pe care ea o cheltuie într-o singură zi de shopping, sfătuindu-l să se căsătoarească cu cineva de nivelul lui. Însă, 10 ani mai târziu, când viața i-a pus din nou față în față, tânăra a rămas mută de uimire și probabil va regreta refuzul ei întreaga viață.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător în mall, iar ea l-a recunoscut imediat. Fără să stea pe gânduri, femeia a început să se laude la el că s-a măritat cu un bărbat deștept ce câștigă 10.000 de dolari pe lună.

Vizibil supărat, tânărul nu a apucat însă să răspundă, pentru că lângă ei a apărut și soțul femeii.

Însă, acesta a fost momentul când tânăra răsfățată nu a mai putut să scoată nici un cuvânt, după ce soțul ei i l-a prezentat pe fostul ei iubit drept șeful lui care îi plătește lunar salariu, un om talentat ce are o avere de sute de milioane de dolari și pe care îl stimează enorm.

„Draga mea, ți-l prezint pe șeful meu. El deține compania de 100.000.000 de dolari pentru care lucrez”, i-a spus acesta.

În plus, el a ținut să-i precizeze că șeful lui este încă necăsătorit, pentru că nu a putut niciodată să treacă peste dezamăgirea în dragoste pe care a trăit-o, fiind părăsit de iubită pentru că era prea sărac. Însă, soțul n-a bănuit nici o clipă că soția lui e cea care i-a frânt inima.

Sursa libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite