Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost lansată o nouă sesiune a Programului Prima Conectare la apă şi canalizare; până CÂND trebuie depuse cererile

Arădenii cu venituri reduse care nu sunt racordați la rețelele publice de apă și canalizare pot fi branșați în mod gratuit prin programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”. Programul vizează sprijinirea familiilor și a persoanelor singure cu venituri reduse (care au media veniturilor bănești nete lunare sub salariul minim brut pe țară garantat la plată pe membru de familie), pentru plata cheltuielilor de branșare/racordare la sistemul public de alimentare cu apă și/sau de canalizare.

A fost lansată o nouă sesiune a Programului Prima Conectare la apă şi canalizare; până CÂND trebuie depuse cererile
Comentează 0

„Pot beneficia de sprijin financiar de până la 1900 de euro, persoanele ce îndeplinesc următoarele criterii:

-este persoană singură cu venituri reduse/face parte dintr-o familie cu venituri reduse (media veniturilor bănești nete lunare sub salariul minim brut pe țară garantat la plată pe membru de familie, actual 2550 lei/lună cf. HG 1071/04.10.2021).

-are domiciliul într-o gospodărie neracordată/nebranșată la sistemul public de alimentare cu apă și/sau de canalizare și care se află pe raza teritorială a Municipiului Arad;

- își exprimă acordul cu privire la participarea în cadrul programului, respectiv acordul cu privire la îndeplinirea tuturor formalităților și realizarea lucrărilor necesare pentru racordarea/branșarea gospodăriei în care locuiește la sistemul centralizat de canalizare/alimentare cu apă”, susţin reprezentanţii Primăriei.

Solicitările se vor completa și se vor depune la Primăria Arad, camera 5, până cel târziu vineri, 9 iunie 2023, ora 10.00.

Actele necesare pentru verificarea eligibilității în cadrul programului „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și de canalizare” sunt:

1. Copie carte de identitate;

2. Adeverință de venit pentru toți membrii familiei;

3. Declarație privind componența familiei și acte doveditoare (copii după certificate de naștere și căsătorie);

4. Extras CF pentru imobilul de domiciliu unde este proprietar;

5. Acordul cu privire la participarea în cadrul Programului, respectiv acordul cu privire la îndeplinirea tuturor formalităților și realizarea lucrărilor necesare pentru racordarea/ branșarea gospodăriei în care locuiește la sistemul centralizat de canalizare/alimentare cu apă;

6. Consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

„Atenție! Cei care au depus dosare în prima sesiune a programului, sunt deja în evidențele noastre și nu mai este necesar să repete procedura.  Vor fi înregistrate doar noile solicitări!”, au transmis reprezentanţii Primăriei.

Sursa foto: arenaconstruct.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite