Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A făcut 2250 de kilometri pe bicicletă doar ca să audă inima fiicei sale, pentru ultima oară!

A făcut 2250 de kilometri pe bicicletă doar ca să audă inima fiicei sale, pentru ultima oară!
Comentează 0

Iubirea dintre părinte și copil nu cunoaște limite și poate că pvoestea acestui tată este cel mai bun exemplu din lume. Bărbatul a pedalat pe bicicletă 2253 de kilometri ca să audă ultima bătaie de inimă a fiicei sale, plecată în Rai.

Abbey avea doar 20 de ani atunci când a fost la piscină alături de fratele său, Connor. Cei doi au fost găsiți înconștienți. Salvatorii au intervenit imediat, dar din păcate pentru Abbey era deja prea târziu. Creierul i-a cedat și medicii nu au mai putut face nimic.

Cu patru ani înainte de tragicul accident, tânăra luase decizia de a intra pe lista persoanelor donatoare. Nimeni nu avea să bănuiască atunci ce repede avea să se înfăptuiască acest lucru. Totuși, fata avea un suflet mare și nu rata nicio ocazie să facă bine celor din jur. 

Imediat după accident, Abbey a rămas în spital, unde medicii au ținut-o pe aparate și pe respirație artificială pentru a putea preleva organele.

O inimă urma să se stingă, pentru a da o șansă la viață alteia.

Undeva în altă parte, Jack aștepta să se întâmple un miracol și medicii să îl anunțe că poate face transplantul salvator. Doctorii i-au spus clar:

„Mai ai doar zece zile de trăit”

Totul depindea acum de soartă și de norocul tânărului de a-și găsi un donator. Și inima tinerei Abbey a mers la el, de parcă i-a fost scris în stele să se întâmple așa.

Doar că tatăl a vrut să mai audă încă o dată, pentru totdeauna, inima fiicei sale. Așa că s-a urcat pe bicicletă și a pedalat mai bine de 2250 de kilometri pentru a se întâlni cu tânărul din Louisiana.

Și nu se știau, dar s-au îmbrățișat, fiindcă fiecare din ei avea o parte din Abbey. Și tatăl a pus mâna pe un stetoscop și a ascultat, pentru ultima oară, inima fiicei sale.

Probabil că de undeva de Sus, tânăra a zâmbit atunci.

sursa: a1.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite