Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A deschis un dulap din casa bunicii în care nu se uitase niciodată. Când a văzut ce ținea femeia acolo a rămas fără cuvinte

A deschis un dulap din casa bunicii în care nu se uitase niciodată. Când a văzut ce ținea femeia acolo a rămas fără cuvinte
Comentează 0

Imaginea de mai sus a devenit virala pe reteaua de socializare Reddit si a strans mii de comentarii.

Totul a inceput dupa ce un barbat a decis sa mearga la casa bunicii sale, care decedase recent; omul povesteste ca a avut o relatie foarte stransa cu ea si ca astfel voia sa isi ia ramas bun.

La un moment dat, in timp ce se afla in sufragerie, a vazut un dulap si s-a gandit sa il deschida, pentru a afla ce tinea femeia acolo.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a dat de sute de perechi de pantofi, multi dintre ei nepurtati, cu eticheta inca atasata.

Barbatul a explicat ca a aflat ulterior povestea din spatele lor. Se pare ca femeia traise intr-o saracie crunta pana cand a primit mostenire suma de 50.000 de dolari.

Astfel, in ultimii ani de viata, ea a decis sa faca o serie de lucruri pe care nu si le-a permis nicodata pana atunci, iar unul dintre ele a fost achizitia de pantofi.

Sursa stiri.magazinuldecase.ro


Scrie un comentariu

trimite