Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A ars Gemi Center (Foto - Video)

A ars Gemi Center (Foto - Video)
Comentează 9

În noaptea de miercuri spre joi, 2 martie, în jurul orei 2,30 un incendiu violent a izbucnit la acoperișul complexului Gemi Center de pe str. Nicolae Titulescu din cartierul Micălaca.

Focul s-a generalizat în scurt timp la întreaga clădire, pompierii de la ISU Arad reușind însă realizarea unui dispozitiv de limitare a propagării incendiului și la hotelul LEON din partea stângă a complexului sau la benzinăria Lukoil din partea dreaptă.

"S-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD pentru asigurarea personalului propriu. În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat și violent la acoperișul clădirii, care după aproximativ 15 minute s-a prăbușit. Se intervine în continuare pentru localizarea incendiului și pentru ca acesta să nu se propage la clădirea învecinată și la parterul clădirii. Intervenția e dificilă datorită construcției din pereți portanți cu risc mare de prăbușire și datorită lipsei alimentării cu apă a autospecialelor. S-a reușit alimentarea cu apă de la hidranții firmelor din apropiere, căci o parte dintre hidranți nu au fost funcționali sau nu au avut presiunea necesară alimentării autospecialelor. Precizăm că hidranții sunt întreținuți de către Compania de Apă care alimentează orașul", a punctat maior George Pleșca, din partera ISU Arad.

ISU Arad a anunțat ulterior ca și cauză probabilă un scurt circuit electric.

Vasile Zărăndan

Galerie foto (28)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite