Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

9 Ani de Atrium Mall

Dacă am întreba 100 de arădeni care este motivul pentru care merg în Atrium, care credeți că ar fi răspunsurile cele mai frecvente?

9 Ani de Atrium Mall
Comentează 2

Shopping? Filme? Haine? Cumpărăturile de zi cu zi? Locul de joacă pentru copii? Cărți? Evenimente? Concerte? Reduceri? Branduri? Să mănânce? Să petreacă timp cu prietenii? Biliard? Toate sunt opțiuni valide și demonstrează cum acest loc reușește să ofere de 9 ani fiecărui arădean ceva pe gustul lui.

Pornind de la acest adevăr Atrium Mall lansează o campanie care să ne ofere alte noi motive să venim în Atrium. Mai exact, astazi, pe 21 martie, ziua în care Atrium împlinește 9 ani, cei care fac cumpărături de minim 70 de lei vor câștiga instant unul din cele 620 de premii.

Atrium Mall este un mall pentru întreaga familie, de aceea, între orele 12:00 și 20:00, copiii se vor putea delecta cu sesiuni de facepainting. Va fi amenajat și un photobooth unde arădenii vor putea să-și facă poze și să le ia acasă, gratuit, ca amintire. În plus, alte două zone vor fi special amenajate și decorate cu baloane pentru selfie-uri de sărbătoare.

Bineînțeles, nici o sărbătoare nu poate fi fără muzică, invitat special este DJ Sebuh care va pune muzică în Atrium pe toată durata zilei.

Atrium Mall vă invită să celebrați 9 ani de shopping în Arad, într-o zi plină de evenimente și premii.

 

 

 

 

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite