Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

8 sfaturi pentru a cumpăra pantofi buni

8 sfaturi pentru a cumpăra pantofi buni
Comentează 0

Cumpărarea pantofilor potriviți este o investiție în sănătatea piciorului. Dar cum îi găsiți pe cei care se potrivesc corect și oferă un sprijin adecvat?

Începeți cu propriile picioare și priviți ce este deja în dulapul vostru. Stați desculț pe o bucată de hârtie sau carton și urmăriți forma fiecărui picior. Acum luați-vă pantofii, unul câte unul, și așezați-i deasupra desenului. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, pantofii dvs. „confortabili” se vor potrivi îndeaproape cu conturul propriilor picioare.

Identificați pantofii care cauzează durere. Dacă sunteți femeie, cele mai multe dintre acestea vor fi pantofi cu degetele înguste sau tocuri înalte. Verificați dacă degetul pantofului este mai îngust sau mai scurt decât degetele proprii.

Când sunteți gata să înlocuiți unele dintre aceste perechi de încălțăminte incomode, aceste sfaturi vă pot ajuta:

  • Așteptați până după-amiaza pentru a cumpăra pantofi - picioarele dvs. se extind în mod natural, odată cu utilizarea în timpul zilei și se pot umfla pe vreme caldă.
  • Purtați același tip de șosete pe care intenționați să le purtați cu pantofii.
  • Solicitați agentului de vânzări să vă măsoare ambele picioare - și măsurați-vă de fiecare dată când cumpărați pantofi noi. Dacă un picior este mai mare sau mai lat decât celălalt, cumpărați o dimensiune care se potrivește piciorului mai mare.
  • Asigurați-vă că aveți cel puțin un sfert până la jumătate de centimetru spațiu între degetul cel mai lung și capătul pantofului.
  • Mergeți în pantofi pentru a determina cum se simt. Există suficient spațiu la bilele picioarelor? Tocurile se potrivesc perfect sau alunecă? Nu raționalizați că încălțămintea trebuie doar să „se lase” sau că se vor întinde cu timpul. Găsiți pantofi care se potrivesc de la început.
  • Aveți încredere în propriul dvs. nivel de confort, mai degrabă decât în ​​dimensiunea sau descrierea unui pantof. Dimensiunile variază de la un producător la altul.
  • Simțiți interiorul pantofilor pentru a vedea dacă au etichete, cusături sau alt material care ar putea să vă irite picioarele sau să vă provoace răni.
  • Întoarceți pantofii și examinați tălpile. Sunt suficient de solide pentru a oferi protecție împotriva obiectelor ascuțite? Oferă destul suport? De asemenea, faceți un test în timp ce vă plimbați prin magazin pentru a vedea dacă tălpile se amortizează împotriva impactului la sol. Încercați să mergeți pe suprafețe dure, precum și pe covor, pentru a vedea cum se simt pantofii.

Cum să cumpărați pantofi online, astfel încât să se potrivească întotdeauna

Deși să cumpărați pantofi online poate fi o experiență minunată - aveți acces la nenumărate mărci care nu au un spațiu fizic de vânzare cu amănuntul - dezavantajul este că poate fi dificil să găsiți pantofi care să se potrivească cu imaginile și descrierea, să fie confortabili de purtat și dimensiunea corectă pentru picioarele dvs.

Ca atare, iată câteva sfaturi de care să țineți cont atunci când vă cumpărați următoarea pereche de încălțăminte online.

1. Cumpărați pe site-uri care vă permit să măriți imaginile, pentru a vă face o idee mai bună despre culoarea și textura materialelor utilizate, fără a menționa cât de fină este finisarea.

2. Căutați imagini ale pantofului purtat de modele. Adesea, ajută să vezi pantoful purtat de un model. Acest lucru este valabil mai ales atunci când încercați un stil nou.

3. Începeți prin măsurarea picioarelor. Măsurați lungimea de la vârful degetului mare până la călcâi. Majoritatea oamenilor au picioare de dimensiuni diferite, așa că luați măsurătorile pentru ambele părți.

4. Consultați diagrame individuale de mărime și conversie. Dimensiunea este adesea inconsistentă între mărci, uneori chiar și în cadrul aceleiași mărci.

5. Cumpărați de la mărci pe care le-ați mai încercat și înainte. În acest fel, aveți o înțelegere mai bună a mărimii și a modului în care pantofii vi s-ar potrivi pe picioare.

6. Începeți cu o pereche relativ ieftină. Dacă este prima dată când cumpărați de la un anumit site web sau marcă, începeți cu o comandă de testare.

7. Asigurați-vă că știți politicile de returnare și de schimb. Citiți cu atenție politica de returnare și schimb înainte de a efectua achiziții.

8. Consultați recenziile clienților despre pantofi înainte de a cumpăra. Când vine vorba de încălțăminte, recenziile sunt de neprețuit dacă doriți să aflați dacă produsul este fidel imaginii și mărimii.


Scrie un comentariu

trimite