Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

5 idei de stil cu blugi negri pentru bărbați

Articolele vestimentare clasice sunt întotdeauna de preferat atunci când ai nevoie de o ținută remarcabilă. Pentru că o ținută simplă poate fi acea ținută de efect de care ai nevoie. Iar din această categorie, a articolelor vestimentare clasice, fac parte și blugii bărbătești negri. Pe lângă acest aspect, blugii negri mai au un avantaj major – acela de a fi versatili, putând fi combinați în numeroase moduri, pentru ținute în stilul preferat, oricare ar fi acesta. Iată câteva dintre ideile de stilizări cu blugii negri pe care le ai la dispoziție pentru a fi la modă cu orice ocazie.

5 idei de stil cu blugi negri pentru bărbați
Comentează 0

Ce să porți cu blugi negri pentru un look casual?

Un look casual surprinde prin lejeritate și, de cele mai multe ori, prin simplitate. Pentru ca o pereche de blugi negri bărbați să devină vedeta ținutei tale casual, îi poți purta alături de o pereche de pantofi înalți de aceeași culoare și o cămașă cambrată albastru deschis sau o jachetă din material reiat sau catifea cu gulerul din imitație de piele. 

Tot pentru un look casual poți jongla cu modelele de cămăși reprezentative acestui stil, mai ales că acestea se vor potrivi, fără doar și poate, cu o pereche de blugi negri, dar și cu modelele de sacouri pe care le poți găsi pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/sacouri/sacouri-casual

Ce să porți cu blugi negri pentru o ținută în stil rock?

Negrul este culoarea reprezentativă a acestui stil. Un rocker este, de cele mai multe ori, îmbrăcat în negru – dacă nu complet, cel puțin mare parte din vestimentație este neagră. Deși pare paradoxal, poți obține un look de rocker prin alegerea unor blugi negri la care să asortezi un tricou alb simplu și o jachetă biker din piele. Alege și o pereche de teniși stil converse cu care să îți completezi ținuta și câteva accesorii specifice și ai tot ceea ce îți trebuie. 

Ce să porți cu blugi negri pentru o ținută elegantă?

Chiar dacă nu sunt pantaloni de stofă, blugii negri pot completa cu succes și ținutele elegante. Dar pentru aceasta este nevoie să le combini în modul potrivit. Cum poți face acest lucru? Combină o pereche de blugi negri cu un croi simplu, drept, cu o cămașă albă sau albastru deschis și vei avea ținuta perfectă pentru birou. Un blazer de culoare închisă va completa ținuta și îți va oferi aspectul rafinat pe care îl dorești. 

Ce să porți cu blugi negri pentru un stil sportiv?

Da, și blugii pot completa ținutele sport, dacă materialul este suficient de elastic și îți oferă confortul necesar și posibilitatea de a te mișca în voie. Dacă asortezi la o pereche de blugi negri un tricou în culoarea preferată și un hanorac, o bluză de trening sau chiar o jachetă bomber, precum și o pereche de sneakers sau teniși, vei beneficia de un look sportiv inedit. Chiar dacă nu este potrivită pentru antrenamentele la sală, această ținută te ajută să pari lejer îmbrăcat, gata oricând de o plimbare sau de o drumeție ușoară. 

Ce să porți cu blugi negri pentru un look streetwear?

Pentru o ținută masculină streetwear într-un stil desăvârșit, poți alege o pereche de blugi negri pe care să îi porți alături de un tricou negru peste care să pui o cămașă în carouri în culorile preferate – roșu, verde, gri. Adaugă o jachetă din denim și o pereche de adidași de culoare albă și vei avea ținuta perfectă în stil streetwear. 


Scrie un comentariu

trimite