Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

4 IULIE ZIUA CRUCII ROSII ROMANE - UNITI PENTRU UMANITATE

De 143 ani generatii de voluntari ai Crucii Rosii Romane sarbatoresc infiintarea Crucii Rosii Romane 4.07.1876.Astazi Crucea Rosie Romana isi reafirma angajamentul fata de umanitate: ameliorare suferinta umana, raspuns promp in situatii de dezastre, educatie pentru santate.

4 IULIE ZIUA CRUCII ROSII ROMANE - UNITI PENTRU UMANITATE
Comentează 0

In cei 143  de ani de activitate neintrerupta Crucea Rosie Romana a fost condusa de 23 presedinti , personalitati din istoria Romaniei, medici, profesori, istorici, primul presedinte fiind printul Dimitrie Ghica. In prezent presedinat Crucii Rosii Romane este maiestatea sa Margareta custodele coroanei Romane, cea care de peste 5 ani este alaturi de noi si sprijina activitatea umanitara.

 Astazi 4.09.2019 Crucea Rosie Romana filila Arad, multumeste voluntarilor sai si tuturor celor care sant alaturi de noi, in numele presedintelui filialie Arad dr Dragos Beniamin dorim sa ne continuam misiunea de umanitate si sa raminen uniti.

Sarbatorim evenimentul prin activitate de sprijin, donare transport umanitar pentru spitalul judetean Arad, partcipare acordare prim ajutor la concursuri sportive in Arad, intilnire cu voluntari, am asigurat participare a 53 voluntari la sarbatoarea Crucii Rosii internationale Solferino 2019.

Tot in acest an se sarbatoresc 100 de ani de la infiintarea Federatiei Internationale a Crucii Rosii si Semilunii Rosii la Genva, Federatie care este o organizatie neguvernamentala cu 198 de tari membre care asigura activitatea umanitara in lume pe timp de pace.

Multumim tuturor voluntarilor, donatorilor interni si externi, autoritatilor publice locale,   pentru sprijinul si devotamentul lor de a fi alaturi de actiunile noastre, dorim ca organizatia noastra  sa fie an de an tot mai puternica, sa fie capabila sa faca fata nevoilor comunitatii

La multi Ani Crucea Rosie Romana !!!

 

 Director

Cuvineanu Iudita


Scrie un comentariu

trimite