Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

1989, generație șiriană de excepție

A fost prima mea invitație primită, ca dascăl , de la o generație de absolvenți. 

1989, generație șiriană de excepție
Comentează 0

În 1989, la Șiria ,  au absolvit două clase de elevi de-a VIII-a, la una din ele , eu fiind vreo doi- trei ani profesor de sport și  diriginte. Viorle Pop , unul dintre elevii de-atunci, astăzi figură marcantă în Șiria, împreună cu primarul Valentin Bot și el fost elev de-al meu ( lafotbal) și cu actuala directoare a Școlii Gimnaziale ” Ioan Slavici”  din Șiria , Corina Jurgiu, au pus la cale această întâlnire de suflet dintre foștii elevi ai acestor două clase și câțiva dascăli care au mai rămas în viață și care au răspuns afirmativ invitației: fostul director, prof. Marcel Priescu,  prof. matematică, Petre Mistor, prof. fizică, Simion Roșu , prof. desen, Marioara Bradin.

S-a u strigat cele două cataloage VIII A și VIII B, cei prezenți povestind întâmplări deosebite din anii când au fost elevi precum și drumul lor în viață de la absolvire și până acum.alții cu emoții abia stăpânite , alții cu dezinvoltură.

Primarul Vali Bot a oferit fiecărui absolvent  și fiecărui profesor prezent, pachete cu mici suveniruri, iar foștii elevi ne-au invitat la o masă deosebită amenajată în sala Căminului

Cultural din Șiria.
 Mulțumim Generației 1989 - Șiria !

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite