Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

119 de misiuni ale pompierilor militari arădeni de la începutul acestei săptămâni. (14.03-17.03)

119 de misiuni ale pompierilor militari arădeni de la începutul acestei săptămâni. (14.03-17.03)
Comentează 0

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Vasile Goldis " al județului Arad, cu  mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor,  precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în acest această perioadă 119 misiuni de intervenție în teren după cum urmează:

4  cazuri SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

14 misiuni de stingere și intervenție, din care:

14 incendii
Din cele 14 incendii, 2 s-au manifestat la case și anexe, 1 incendiu combina agricolă iar 11 la vegetație uscată/resturi vegetale.

1 misiune transport materiale medicale

 *
In după amiaza zilei de 15.03.2022,  Secția de pompieri Bârzava- Garda 1- Bârzava, a intervenit cu 1 auto specială cu  apa și spumă cu 5 Subofițeri și 1 echipaj SMURD, pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o combina agricolă, in localitatea Julița.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă. Pompierii militari  au acționat aproximativ 15 minute pentru localizarea și lichidarea incendiului.
Utilajul agricol a ars in proporție de 80%
Cauza probabilă a incendiului : scurtcircuit al instalației electrice.
Nu s-au înregistrat victime.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite