Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Seară de colinde în Westfield

Seară de colinde în Westfield
Comentează 0

A devenit deja o tradiție pentru rezidenții Westfield, ca în preajma Sărbătorilor de Iarnă să aibă parte de o minunată seară de colinde, chiar la ei acasă. Astfel câteva sute de arădeni, s-au adunat în această după-amiază în fața clădirii, Club House, unica astfel de clădire din Vestul țării, și au luat parte la o seară ‘’in familie’’ , familia Westfield. În jurul meselor cu sarmale, prăjituri și vin fiert, aceștia au colindat, au socializat și l-au așteptat pe Moș Crăciun. La eveniment au fost invitați și finaliștii concursului de talente Arad Kids Talent dar și cursanți ai Palatului Copiilor Arad, coordonați de d.na profesoară Laura Roșu, care au susținut și ei un concert de colinde spre bucuria rezidenților și echipei Westfiled. 

 Puțin după lăsarea întunericului, a ajuns în cartier și cel mai așteptat musafir, Moș Crăciun. A venit cu desaga plină cu daruri pentru fiecare copil prezent. Bucuria celor mici la vederea Moșului, fiind una cât se poate de reală și inocenta. De asemenea rezidenții Westfiled au avut un aport important în desfășurarea acestei seri, ei implicându-se în mod activ în buna desfășurare a evenimentului.  Dovedind încă o data că sunt o comunitate unită și căreia îi face plăcere să petreacă timp împreună.

 Echipa Westfield Arad, dorește aradenilor de pretutindeni și tuturor cititorilor arq.ro; Sărbători frumoase, pline cu pace, dragoste, bucurie și oameni dragi alături! 

  Bianca Morariu

Galerie foto (95)


Scrie un comentariu

trimite