Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zile de foc pe ștrand: peste 20.000 de arădeni au ales să-și petreacă acolo sfârșitul de săptămână

După o perioadă nefastă, cauzată de vremea ploiasă, Ștrandul Neptun a fost luat cu asalt de arădeni și nu numai, la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit reprezentanților Primăriei, oamenii  au profitat, în număr impresionant, de vremea ideală pentru ștrand, dar și de facilităţile bazei de agrement de pe malul Mureşului.

Zile de foc pe ștrand: peste 20.000 de arădeni au ales să-și petreacă acolo sfârșitul de săptămână
Comentează 1

„Implicarea municipalității și investițiile realizate au dat roade, atrăgând, în zilele de sâmbătă și duminică, peste 20.000 de persoane, atât pentru plajă, bazine, toboganele noi și locurile de distracție, cât și pentru petreceri nocturne, creșterea calității serviciilor oferite constituind o prioritate a factorilor decizionali, cu privire la  ștrandul Neptun”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

În ceea ce-l privește, viceprimarul Călin Bibarț vorbește de continuarea investițiilor. „Prezența arădenilor într-un număr record pe ștrand ne bucură și ne obligă să continuăm investițiile de aici, dovedind încă o dată faptul că noi toți ne iubim orașul!”, susține acesta.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite