Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Erasmus+ “MORE OPPORTUNITIES LESS DIFFERENCES”

Erasmus+ “MORE OPPORTUNITIES LESS DIFFERENCES”
Comentează 3

În data de 31.08.2023 a avut loc evenimentul de multiplicare a proiectului de parteneriat strategic pentru educație și formare profesională Erasmus+ “MORE OPPORTUNITIES LESS DIFFERENCES”. Evenimentul a fost organizat de Asociația Directorilor din Învățământul Preuniversitar (ADIP) din Arad, în calitate de organizație aplicantă.

Proiectul s-a derulat în perioada 28.09.2020 – 31.08.2023, grupurile țintă din cadrul proiectului fiind: organizații și asociații VET care gestionează mobilități, școli VET care trimit/primesc mobilități; întreprinderi mici si mijlocii care oferă locuri de muncă pentru participanții la mobilități Erasmus; profesioniști VET care participă la proiecte de mobilitate.

În cadrul conferinței au fost prezentate produsele intelectuale elaborate în cadrul proiectului, împreună cu partenerii din Spania, Portugalia, Lituania, Bulgaria și Turcia, urmate de un atelier national de lucru. Rezultatele intelectuale elaborate în cadrul proiectului Erasmus+ “MORE OPPORTUNITIES LESS DIFFERENCES” au fost: Cadru de asigurare a calității pentru organizațiile VET de trimitere, Instrument de autoevaluare pentru organizațiile VET care trimit, Manual pentru mentorii din IMM-urile care găzduiesc mobilități, Joc pentru elevi.

Implementarea proiectului va crea condiții pentru o mai bună implicare a elevilor cu oportunități reduse în mobilități VET și va crește gradul de conștientizare cu privire la provocările cu care se confruntă comunitatea europeană în organizarea mobilităților incluzive.  EURO


OBIECTIVUL PRINCIPAL AL PROIECTULUI:

                        INOVARE

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite