Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vreme bună - Teren bun - Moral bun... Spectatori decisivi

Vreme bună - Teren bun -  Moral bun... Spectatori decisivi
Comentează 0

 

De toate au fost ieri pe ”Francisc Neuman”. Dator a rămas spectacolul oferit de jucătorii arădeni, dar cele trei puncte imense, adăugate în acest clasament devenit obsesiv atât pentru jucători cât și pentru conducerea clubului și mai ales, pentru fanii arădeni, au fost mult mai importante decât spectacolul.

UTA s-a numărat, de când a început campionatul, printre echipele scufundate în ” abisurile” clasamentului , fără oxigen suficient, oxigen primit cu porția , rar. Ocaziile ivite pentru a-și scoate capul deasupra ”valurilor” pentru a se alimenta cu o gură de oxigen fiind extrem de puține, după care...din nou la adâncime.

Începând cu acest an (calendaristic), această primăvară venită neașteptat de repede a revitalizat parcă lupta pentru supraviețuire a ”Bătrânei Doamne”. Dând din mâini și din picioare, cu capul mereu deasupra valurilor, UTA a început să-și alimenteze ” plămânii”, lăsând în adâncuri să se lupte alții, ba mai mult , cu aceste ultime trei puncte câștigate ieri cu Petrolul, au început să se întrezărească ” iahturile” luxoase plutind deasupra bărcilor eșuate de sub ea.

Atunci, să lăsăm lipsa spectacolului de ieri și să ne bucurăm de cele trei puncte puse de-o parte de Rednic, Iacob, Benga,Stolnik și Mihai Cristian....și nu în ultimul rând de Freitas

Dacă ne uităm bine la aceste nume și la așezarea lor din teren și le raportăm la apele învolburate ale Supeligii României, ” arhitectul” Mircea Rednic a creat aceste ”romb” din apărare , trecând cu greu de ” Triunghiul Bermudelor” ploieștene în ape mai liniștite.

Pentru meciul de miercuri de la București , cu Rapidul, Mircea Rednic va trebui să găsească acari pricepuți...nu de altceva, dar la alb-vișinii sunt încurcate rău șinele!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite