Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Universitatea „Aurel Vlaicu”, principalul organizator la Noaptea Cercetătorilor Europeni

Universitatea  „Aurel Vlaicu”,  principalul organizator la Noaptea Cercetătorilor Europeni
Comentează 0

Vineri, 24 septembrie, în peste 20 de orașe din România, cercetătorii și-au dat întâlnire cu publicul. Iar Aradul a fost unul dintre aceste orașe. Aici, Universitatea „Aurel Vlaicu” A organizat, la fel ca în ultimii 9 ani, ediția 2021 în colaborare cu Atrium Mall, locul în care pasionații de știință s-au întâlnit cu cercetătorii. „Este unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru public. Universitatea noastră face parte din acest proiect european de 9 ani și suntem mândrii că putem contribui la promovarea științei” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

Experimente, noi tehnologii, demonstrații și simulări și-au așteaptat publicul curios să vadă știința la treabă.

Și pentru că totul trebuie să se întâmple și în spațiul virtual, în data de 25 septembrie, o ediție specială online va putea fi urmărită pe pagina de facebook a evenimentului.

„Ne bucurăm că anul acesta suntem, din nou, în fața publicului.  ”Am dezvăluit surprize și la această ediție și sunt sigur că întâlnirea, sub această formă, cu știința a fost o bucurie pentru fiecare” a punctat organizatorul din partea UAV, lect. univ.dr. Viorel Ardelean.

 

 

Galerie foto (46)

Articole asemanatoare