Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr din Vladimirescu i-a tăiat gâtul tatălui său

Un tragic incident a avut loc ieri seară, după izbucnirea unui conflict în familie, în comuna Vladimirescu. Un bărbat de 42 de ani a fost înjunghiat de propriul său fiu, după ce ar fi devenit violent cu soția. Inițial pentru a veni în apărarea femeii, tânărul de 18 ani a încercat să îl oprească pe tatăl agresiv, dar conflictul a degenerat într-atâta că fiul a luat un cuțit de bucătărie și i-a tăiat gâtul tatălui care a devenit de necontrolat. 

Un tânăr din Vladimirescu i-a tăiat gâtul tatălui său
Comentează 0

În data de 10 februarie a.c., în jurul orei 20.15, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un conflict familial, în localitatea Vladimirescu. Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat ar fi fost rănit prin înjunghiere, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean, unde a fost operat de urgență, în aceste momente fiind în stare critică. Medicii sunt rezervați privind recuperarea bărbatului.  


Scrie un comentariu

trimite