Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un început de meci care ne-a-npietrit!

Un început de meci care ne-a-npietrit!
Comentează 0

 

Pur și simplu cei care urmăreau meciul la televizor și n-au prins imediat startul de meci ori cei care au prins debutul acestei partide (aici includem și banca tehnică a UTA-ei ) se uitau buimăciți și nu le venea să creadă ce se-ntâmplă.

Era minutul 2 , iar Freitas a uitat că e brazilian și intră într-o alunecare prericuloasă în careul de pedeapsă propriu , iar jucătorul gălățean Maciel amplifică puțin contactul , înde-ajuns ca arbitrul Radu Petrescu să arate punctul de la 11 m.

Horror-ul continuă și în minutul 5 Dumitrașcu uită că și fundașii trebuie să sară la cap, iar el se apleacă lângă Al.Pop,în loc să sară la cap, oferindu-i acestuia o oportunitate de a face 0-2, oportunitate neratată de gălățeni.

Am ajuns să stăm ca statuile în fața televizoarelor, singurii care mai visau fiind inegalabilii suporteri care s-au deplasat la Sibiu și crainicul de la Digisport.

Visul nu a durat mult. În minutul 34 , același Dumitrașcu, nu cunoaște rolul unui fundaș de bandă , nu colaborează cu cei doi colegi ai săi , Stolnik și Conte, anulează poziția de ofsaid a gălățenilor și.....0-3.

De –aici , orice speranță s-a năruit.

În final , a fost 2-4, un scor care nu a încălzit cu niciun grad ” dușul rece” prezentat ca scuză de către Rareș Pop , în declarația de la finalul partidei.

UTA nu a jucat cu nimic mai bine decât în meciul cu Dinamo, doar că, Dinamo a jucat mult mai slab decât Oțelul Galați. Aceleași greșeli monumentale (inexplicabile) făcute de Dumitrașcu. Aceleași ”plimbări” frecvente fără niciun rost (să nu spunem ” niciun pericol”) ale celor doi așa ziși vârfuri de atac, Luckassen și Cooper. Aceeași deplasare șchiopătată a lui Ofosu și nu pot să închei cu aceeași prestație numai de el înțeleasă a lui Fabry,

Dacă ar fi să menționăm pozitiv pe careva dintre cei care au fost prezenți , luni, la rușinea de la Sibiu, ar fi cei mai tineri jucători folosiți de Rednic: Cristian Mihai, Rareș Pop și cât a putut , Ibrahima Conte.

Iar dacă mereu cei tineri se fac evidențiați, de ce nu se merge pe această idee? Se întâmpla ceva dacă Rareș Pop evolua mai multe minute înpreună cu C.Mihai? Se întâmpla ceva, dacă , măcar 10 minute ar fi fost folosit Ahmet, unul dintre cei mai tineri talentați înaintași ai UTA-ei, aflat luni, pe bancă ?

Care este contribuția a celor două vârfuri de aproape 2 m, dacă aceștia nu pot controla un balon, dacă nicio minge aeriană nu o pot câștiga, dacă stabilitatea lor pe picioare lasă de suferit în orice duel?....

Înțelegem , e greu și pentru staff-ul tehnic al UTA-ei, dar a cui este vina ,că dacă Abeid este indisponibil tu nu ai nicio soluție viabilă de înlocuire?

În fine, asta e...dar încă nu ne-am ” dezpietrit” din uluiala acestui 2-4 cu Galațiul.

Haide UTA!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite