Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un elicopter militar american a aterizat forțat pe un bulevard aglomerat din București - mașini avariate, stâlpi doborâți

Un elicopter american Black Hawk a aterizat de urgență în piața Charles de Gaulle din București, joi dimineață, din cauza unor probleme tehnice. Incidentul a avut loc în timp ce aparatul de zbor participa la antrenamente pentru Ziua Aviației Române. Nu s-au înregistrat victime.

Un elicopter militar american a aterizat forțat pe un bulevard aglomerat din București - mașini avariate, stâlpi doborâți
Comentează 0

Elicopterul a aterizat forțat între Bulevardul Primăverii și Calea Dorobanți, în apropierea Parcului Herăstrău, în Sectorul 1.

Serviciul de urgență 112 a fost apelat în jurul orei 10:15.

”Un elicopter militar al forțelor armate ale SUA a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle, între Bulevardul Primăverii și Calea Dorobanți. Din primele date, nu s-au înregistrat victime. În urma evenimentului, 2 stâlpi de electricitate au căzut peste 2 autovehicule, acestea fiind avariate. Circulația rutieră este restricționată. Forțe M.A.I. sunt la fața locului”, se arată într-un comunicat al autorităților. 

Citește continuarea pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite