Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un adolescent băut a greşit locuinţa. A pipăit-o în somn pe concubina vecinului

O femeie de 36 de ani, din comuna dâmboviţeană Lucieni, a trăit spaima vieţii. În timp ce dormea în casa sa, alături de concubin, a simţit că cineva o pipăie.

Un adolescent băut a greşit locuinţa. A pipăit-o în somn pe concubina vecinului
Comentează 0

Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 17 ani a greşit locuinţa şi s-a aşezat în acelaşi pat cu cei doi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Ciocnire violentă la Nisipuri, între un TIR şi un autoturism VIDEO Patru bărbaţi, arestaţi preventiv pentru operaţiuni cu droguri d... Un primar făcut cetăţean de onoare al comunei pe care o conduce a plân... Băiatul a intrat în locuinţa unei femei, s-a aşezat în acelaşi pat şi a început să o pipie. Când şi-a dat seama că nu este iubitul ei, femeia a ţipat cât a putut de tare.

Dezmeticit şi el destul de bine, adolescentul a luat-o la fugă, dar a fost prins de concubinul femeii, care a sunat imediat la Poliţie.   „În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, un tânăr de 17 ani din Lucieni a intrat în locuinţa unei femei de 36 de ani din aceeaşi localitate şi, în timp ce această dormea, a început să o atingă.

Tânărul a fost prins de concubinul femeii, motivând că, din cauza stării de ebrietate, a greşit locuinţa”, a precizat IPJ Dâmboviţa. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de violare de domiciliu.

Citeste mai mult pe adev.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite