Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Un mort și doi răniți grav într-un accident, pe DN7. Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR

Un șofer din Bulgaria care circula pe DN 7, în Arad, a murit, iar doi cetățeni moldoveni aflați în mașina sa au fost răniți grav, miercuri dimineață, după ce vehiculul s-a izbit violent de un TIR.

FOTO | Un mort și doi răniți grav într-un accident, pe DN7. Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR
Comentează 0

Accidentul a avut în zona localității arădene Căpruța, pe DN7, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată, unde șoferul bulgar al unui autoturism a pierdut controlul volanului.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Județene Arad, mașina a trecut pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în Serbia, condus de un sârb de 34 de ani.

În urma impactului, șoferul bulgar, în vârstă de 44 de ani, și doi cetățeni moldoveni aflați în mașina sa, de 36 și 39 de ani, au fost răniți grav.

Echipaje SMURD i-au preluat pe răniți și i-au transportat pe Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde bulgarul a decedat din cauza leziunilor interne foarte grave. Ceilalți doi răniți sunt în stare stabilă, conform medicilor.

Pentru că autoturismul a fost distrus complet, pentru scoaterea celor trei victime a fost nevoie de trei echipaje de descarcerare ale ISU Arad.

Polițiștii urmează să stabilească în ce împrejurări șoferul bulgar a pierdut controlul asupra direcției de mers, urmând ca autoturismul să fie expertizat, iar cei doi ocupanți care au supraviețuit să fie audiați.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite