Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Teren de sport pentru elevii Liceului Special „Sfânta Maria”

Învățământul special este un alt domeniu important pentru Consiliul Județean Arad, domeniu în care se investește permanent. Liceul Special „Sfânta Maria” este una dintre școlile aflate pe lista de priorități. Astfel, după ce în anul 2022 CJA a investit în renovarea și anveloparea clădirilor liceului și a achiziționat un microbuz școlar pentru transportul elevilor, acum se lucrează la un nou proiect, prin care se dorește realizarea unui teren multifuncțional, pentru sporturi în echipă.

Teren de sport pentru elevii Liceului Special „Sfânta Maria”
Comentează 0

În acest sens, consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici, faza Studiu de Fezabilitate (S.F.), pentru obiectivul de investiții „Amenajare teren multifuncțional”.

„Având în vedere deficitul de spații pentru activități în aer liber și spații unde elevii Liceului Special «SFÂNTA MARIA» ARAD să-și desfășoare activitatea în incintă, se impun o serie de masuri cu scopul de a îmbunătății calitatea vieții prin amenajarea de spații care sa încurajeze activitățile în aer liber”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele CJA.

În prezent elevii Liceului special „SFÂNTA MARIA” ARAD își petrec orele de educație fizică, respectiv timpul din perioada recreației, în locuri neamenajate, unde se pot accidenta cu ușurință. Din acest motiv este necesară amenajarea acestui teren, care să permită copiilor să desfășoare activități în aer liber în locuri de joacă special amenajate.  Prin această investiție se urmărește amenajarea unui teren multisport (fotbal, baschet, volei, tenis) care să deservească funcțional elevii Liceului special „SFÂNTA MARIA” ARAD și în același timp să creeze un spațiu de joacă și activități sportive, frumos și sigur pentru copii. Valoarea investiției este de aproximativ 481.260,06 lei fără TVA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite