Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Soțul ministrului Carmen Dan a murit. A fost găsit fără viață, în casă. S-a deschis dosar penal de moarte suspectă

Soțul ministrului Carmen Dan a murit, a confirmat, pentru Libertatea, Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Potrivit sursei citate, Corneliu Daniel Dan a murit marți. Nu se cunoaște deocamdată cauza decesului. 

Soțul ministrului Carmen Dan a murit. A fost găsit fără viață, în casă. S-a deschis dosar penal de moarte suspectă
Comentează 0

Procurorii au deschis dosar penal de moarte suspectă în cazul morții soțului lui Carmen Dan.

”Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violenţă la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marţi de vecinii din blocul respectiv, care au anunţat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat urtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, potrivit Mediafax.

Soțul ministrului Carmen Dan a murit marți. Potrivit unor surse, Corneliu Daniel Dan a fost găsit mort în casă, după ce poliţiştii au fost sesizaţi de vecini că nu l-au mai văzut de multă vreme pe bărbatul de 57 de ani. Cadavrul nu prezenta urme de violență.

Potrivit Adevărul, cauza morţii lui Corneliu Daniel Dan, soţul lui Carmen Dan, ar fi un infarct.

Trupul neînsufleţit al lui Corneliu Daniel Dan a fost transportat la morga din Videle, în vederea efectuării necropsiei.

Corneliu Daniel Dan a lucrat la OMV Petrom, până pe 31 mai 2017. Conform declarației de avere din ianuarie 2018 a ministrului de Interne, soții Dan dețineau împreună două autoturisme și un apartament în Videle (Teleorman). De asemenea, au de rambursat circa 128.000 de lei, împrumutați din trei surse.

Potrivit unor surse, deși erau în continuare căsătoriți, Carmen Dan și soțul ei aveau o relație mai mult formală.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite