Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sfârșit tragic pentru un tânăr ucrainean. A fugit de război și a murit de frig în Munții Maramureșului

Un tânăr ucrainean, care făcea parte dintr-un grup de trei persoane care au trecut granița în România, a murit înghețat în Munții Maramureșului.

Sfârșit tragic pentru un tânăr ucrainean. A fugit de război și a murit de frig în Munții Maramureșului
Comentează 0

Un tânăr ucrainean care făcea parte dintr-un grup de trei persoane care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului a decedat îngheţat, deşi, iniţial, salvamontiştii ştiau despre acesta că s-ar fi întors în Ucraina, a informat, miercuri dimineaţa, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

"Din păcate al treilea ucrainean a fost abandonat de cei doi care au fost găsiţi şi predaţi echipajelor medicale în dimineaţa asta. Un echipaj al Poliţiei de Frontieră, făcând verificări în dimineaţa asta mai sus cu 2,5 - 3 km de zona în care au fost găsiţi cei doi, l-a găsit pe al treilea ucrainean decedat în albia râului", a spus Dan Benga.

Conform acestuia, tânărul ar fi fost abandonat de ceilalţi doi parteneri de drum pe munte.

"Băiatul a fost abandonat de ceilalţi doi şi a murit îngheţat, din cauza frigului. Dacă ne informau în dimineaţa asta când i-am găsit că l-au abandonat mai sus de unde se aflau ei aveam şanse să îl salvăm şi pe cel de-al treilea", a mai precizat Dan Benga.

Acesta a mai adăugat că toate persoanele au peste 20 de ani.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite