Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Să vină câinii roşii! UTA a pus în vânzare biletele pentru confruntarea cu Dinamo

După victoria în deplasare cu Craiova lui Mititelu, UTA întâlneşte „acasă”, luni, începând cu ora 18, Dinamo Bucureşti, formaţie care acum este departe de echipa ce altădată reprezenta un nume în fotbalul românesc. O eventuală victorie ar reprezenta însă pentru Bătrâna Doamnă o mare gură de oxigen, în primul rând pentru că ar reuşi să lege două rezultate pozitive şi apoi pentru că ar putea duce la un salt în clasament.

Să vină câinii roşii! UTA a pus în vânzare biletele pentru confruntarea cu Dinamo
Comentează 2

Conducerea clubului a anunţat, astăzi, că începând cu ora 15 au fost puse în vânzare biletele pentru partida care urmează să fie găzduită de Stadionul Iuliu Bodola de la Oradea.

„Biletele se vor găsi online pe uta-arad.ro secțiunea ticketing

Acestea se vor găsi și în magazinele inMedio partenere din Arad și Oradea, la Oficiile Poștale din Arad și Oradea, precum și magazinul Maxximus1607 din Lotus Center Oradea.

Biletele la Tribuna 1 vor costa 50 LEI, în vreme ce la peluze, prețul va fi 30 LEI. Copiii până în 3 ani au acces gratuit, în vreme ce până la 14 ani vor beneficia de reducere de 50%.

Abonații de la Tribuna 1 “Coco Dumitrescu” și Tribuna 2 “Gioni Brosovszky” vor ocupa loc la Tribuna 1 a stadionului “Iuliu Bodola”, în vreme ce abonații de la cele două peluze vor avea loc la Peluza 1 Sud”, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite