Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a trezit cu o durere de ochi. Până seara, diagnosticul era CRUNT - obiceiul îl avem cu toţii!

Irenie Ekkeshis s-a trezit dimineaţa cu o durere la un ochi şi o uşoară lăcrimare. Când a văzut că picăturile pentru ochi nu o ajută şi că nu mai poate suporta nici măcar luminile din bucătărie, a ajuns la spital.

S-a trezit cu o durere de ochi. Până seara, diagnosticul era CRUNT - obiceiul îl avem cu toţii!
Comentează 0

Din păcate pentru tânără, diagnosticul pentru ea a fost crunt şi şi-a pierdut cu totul vederea la unul dintre ochi. Medicii au diagnosticat-o cu o infecţie rară şi foarte serioasă, cauzată de un microorganism care se găseşte uneori în apa de la robinet, în apa mării şi în apa din piscină. 

După două transplanturi de cornee nereuşite, Irenie a acceptat că, din nefericire, a orbit din pricina unui obicei pe care îl avem cu toţii - tânăra şi-a pus lentilele de contact în timp ce avea mâinile umede pentru că tocmai le spălase.

Fata încearcă să, de atunci, să avertizeze oamenii asupra acestui obicei simplu, dar foarte periculos. "Sfatul meu este simplu: nu lăsaţi lentilele de contact să intre vreodată în contact cu apa de la duş, de la robinet sau din piscină. Infecţiile de acest gen sunt rare, dar eu sunt dovada vie că au consecinţe teribile", a povestit tânăra.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite