Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo. Vreme capricioasă, vin zile calde, urmate de zile reci

Trecerea de la martie la aprilie aduce o vreme capricioasă, cu zile calde, la început, urmate apoi de perioade de răcire, chiar și ploi.

Prognoza meteo. Vreme capricioasă, vin zile calde, urmate de zile reci
Comentează 0

LUNI

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, ziua pe arii restrânse în nord, nord-est și în zona de munte, iar spre seară și noaptea, local, în jumătatea de sud-vest a țării. La munte, la altitudini mari, în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane înalte și, temporar, în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor încadra între -4 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață, iar în nordul teritoriului și de brumă.

MARTI

Vremea se va răci față de ziua precedentă, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice și centrale. Cerul va avea înnorări ziua în jumătatea de sud-vest a țării, unde izolat va ploua, iar în rest va fi mai mult senin. În Carpații Meridionali și Occidentali vor fi precipitații slabe, mixte, pe arii restrânse. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în sud și sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de -8 grade. Local, spre sfârșitul intervalului, se va semnala brumă, îndeosebi în nordul, centrul și estul teritoriului și, izolat, vor fi condiții de ceață.

MIERCURI

Vremea va fi rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării, exceptând regiunile vestice, unde va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va avea înnorări în sud-vest, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea, va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi predominant senin. În Carpații Occidentali și Meridionali, precipitațiile, slabe cantitativ, vor fi mixte. Vântul va avea unele intensificări, îndeosebi în sud-vestul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime se vor situa între -7 și 7 grade. Local, dimineața și noaptea, se va semnala brumă și, izolat, vor fi condiții de ceață.

JOI - SAMBATA

Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic în cea mai mare parte a țării, exceptând regiunile sudice, unde se va menține ușor mai rece. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în regiunile vestice și sud-vestice.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite