Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul Călin Bibarț a vorbit despre prioritățile administrației într-o conferință de presă la sediul PNL

Prezent astăzi într-o conferință de presă la sediul PNL, primarul Călin Bibarț a vorbit despre lucrările ce se derulează la ora actuală în municipiul Arad și despre cele în curs de finalizare.

Primarul Călin Bibarț a vorbit despre prioritățile administrației într-o conferință de presă la sediul PNL
Comentează 1

„Datorită condițiilor meteo am dat din nou drumul la căldura de la CET în apartamente dar ne-a interesat în mod special căldura în școli și grădinițe, nu e ușor să repornești CET-ul dar văzând prognoza meteo, temperaturile scăzute din timpul nopții, am hotărât să îl repornim. Menținem această decizie atâta timp cât prognoza ne va arăta temperaturi destul de scăzute. Ca lucrare în desfășurare, în afară de cele de asfaltări, avem în lucru Aleea Borsec unde vreau să îmi prezint scuze încă o dată cetățenilor din aceea zonă, pentru deranjul creat. Nu putem să oprim totul, să gândim doar în parametri electorali, că nu mai facem nimic, că urmează alegerile. Este o lucrare frumoasă și ne dorim să o finalizăm cât mai repede. Aș completa cu faptul că ne apropiem de finalizarea Pieței Catedralei, avem o zonă dedicată drapelului național, o vom înlocui cu zona din colțul Primăriei, a declarat primarul Călin Bibarț.

În cadrul conferinței de presă de astăzi a fost prezentat Flavius Dumitraș candidat la funcția de consilier local municipal. În vârstă de 37 de ani, a fost în trecut președintele Asociației „Gai Cartierul Nostru”.

„Am fost propus să candidez pe lista de consilieri locali din partea PNL Arad. De-a lungul timpului am avut o colaborare foarte bună cu Primăria și cu primarul Călin Bibarț, iar în momentul când a venit această propunere am acceptat-o imediat pentru că vreau să îmi dedic timpul pentru comunitate. Am activat aproape patru ani în mediul civic, am reușit să facem spații de joacă, parcuri și o serie de evenimente pentru oamenii din comunitatea noastră și îmi doresc în continuare să fac lucruri bune pentru Arad și arădeni”, a declarat Flavius Dumitraș.

„Nu ascund faptul că eu am fost unul dintre cei care l-a rugat pe Flavius Dumitraș să facă acest pas, dacă e să vorbim istoric ne cunoaștem de multă vreme, din perioada în care era unul dintre criticii mei și ai Primăriei, lucru care nu mă deranjează, am spus întotdeauna că nu am nimic cu nimeni, dimpotrivă accept critica dacă este una constructivă”, a completat primarul Bibarț.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite