Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premii pentru elevii Școlii din Șiria la Centenar (FOTO)

Școala Gimnazială ”Ioan Slavici” din Șiria a participat miercuri, 28 noiembrie la ediția a XIII-a a Concursului Județean Interdisciplinar ”Cine știe câștigă”, organizat de Colegiul ”Mihai Viteazul” la Casa de Cultură din Ineu, sub patronajul Inspectoratului Școlar Județean Arad.

Premii pentru elevii Școlii din Șiria la Centenar (FOTO)
Comentează 0

Concursul s-a adresat elevilor din clasele a VIII-a, care au pregătit materiale din literatura română, geografia și istoria României precum și elemente de perspicacitate. Derulându-se sub egida CENTENARULUI concursul a adunat 12 echipe a câte patru elevi, având și o secțiune specială, dedicată tradițiilor folclorice, echipele participante putând prezenta momente tematice, în costume populare din zonă.

Cele două echipe ale școlii au obținut locurile II și III, după o competiție acerbă și serioasă, elevele participante fiind: Caia Madalina, Badiu Daiana, Monda Giulia, Marc Ana Maria (de la unitatea din Șiria) și Dronca Bianca, Costea Anamaria, Paven Oana, Veres Izabela (de la unitatea din Galșa). Menționăm aici și pe eleva Roșu Eloise din clasa a VII-a care a interpretat melodia tematică “Mama noastră” în cadrul secțiunii artistice.

Participarea s-a făcut sub coordonarea doamnei profesor Blidar Bianca, cu sprijinul logistic al doamnelor directoare Jurgiu Corina Elena și Moldovan Diana.

Felicitări copiilor și organizatorilor acestui concurs devenit de tradiție pentru întreaga zonă.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite