Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premianţii Galei Sportului și Culturii la Vladimirescu

Premianţii Galei Sportului și Culturii la Vladimirescu
Comentează 0

Recent a avut loc a treia ediție a Galei Sportului și Culturii organizate de Primăria comunei Vladimirescu. Sportul rege, fotbalul, i-a avut printre premianţi cu distincţii speciale pe Ioan Bogdam fostul internaţional al României în anii 80, care şi-a început cariera la Vladimirescu; pe tânprul Denis Giosu, fundaş de 16 ani care joacă acum la Bari; dar şi pe Dennis Man, ajuns între timp la Steaua; plus echipele comunei: CS Glogovăț 2013 (Liga a IV-a), Real Horia (Liga VI-a) și Mureșana Mândruloc (Liga a VI-a) care au fost răsplătite cu un rând de echipament sau mingi.

Apoi reprezentanţii clubului CS Bushido Vladimirescu, karatiștii Laviniei Morar care în acest an au cucerit 100 de medalii (între care 41 de aur) la campionatele naționale, internaționale și cupe europene. Tot la capitolul sporturi de contact, Marius Tătar a luat medalia de bronz naționalele de box amator.

Antrenorul Lazăr Ciunta, sprijinit de Călin Bun, scoate în continuare campioni la lupte greco-romane, la clubul CS Glogovăț 2010.  În fine, elevii profesoarei Lavinia Hodan de la ”Grupa de Gimnastica Vladimirescu” care au primit echipamente, pachete cu dulciuri și calendare personalizate pentru anul 2017. 

sursa foto: sportarad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite