Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţia Locală – acţiune pe Tarafului; localnicilor li se promite că vor fi mai multe patrule în „această zonă gri a municipiului”

Poliţia Locală anunţă că a demarat o acţiune în zona străzii Tarafului, iar localnicilor li se promite că vor fi mai multe patrule în „această zonă gri a municipiului”.

Poliţia Locală – acţiune pe Tarafului; localnicilor li se promite că vor fi mai multe patrule în „această zonă gri a municipiului”
Comentează 0

„Direcția Generală Poliția Locală Arad a inițiat astăzi, 21.06.2022, verificarea imobilelor din proximitatea străzii Tarafului, cu participarea mai multor echipaje ale serviciilor de ordine publică, circulație și evidența persoanelor.

Controalele se vor desfășura sistematic, urmărindu-se preluarea și soluționarea problemelor semnalate de cetățenii din areal, unde proprietatea privată este foarte puțin reprezentată. Agenții de poliție locală vor intensifica patrulările, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, în scopul eliminării activităților contravenționale desfășurate în această zonă «gri» a municipiului. Pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor ce solicită o abordare mai incisivă a problemelor recurente, intervențiile în zona locuințelor sociale din strada Tarafului vor surveni zilnic, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Angajații DGPL vor acționa pentru:

  • identificarea copiilor lipsiți de supravegherea și ocrotirea părinților sau a reprezentanților legali;
  • identificarea persoanelor care practică prostituția, precum și a locatarilor care ocupă spațiul fără actualizarea domiciliului ori reședinței;
  • verificarea respectării normelor legale privind conviețuirea socială;
  • descurajarea contravențiilor privind protecția mediului;
  • depistarea unor situații de violențã în familie, consumul unor substanțe interzise de lege și alte fapte ce vor fi aduse la cunoștința instituțiilor în competența cărora intră soluționarea lor.

„În cadrul acțiunii de azi, desfășurată între orele 7.00 a.m. și 9.30 a.m., au fost legitimate 162 de persoane și au fost aplicate 14 sancțiuni persoanelor care locuiesc fără actualizarea domiciliului ori reședinței.

Totodată a fost solicitat Serviciul de Ecarisaj al SC Gospodărirea Comunală SA Arad, care a ridicat din zonă 7 câini comunitari.

Aducem la cunoștința cetățenilor faptul că activitățile de natură contravențională, a căror sancționare este în competența polițiștilor locali, surprinse în zona străzii Tarafului, pot fi semnalate de îndată la numărul de telefon al dispeceratului 0257-939 (apel gratuit)”, au ţinut să precizeze reprezentanţii instituţiei. 

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite