Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL A CÂȘTIGAT LA DEVA! PSD - înfrângere zdrobitoare!

Conform numărătorii paralele a partidelor, Nicolae Florin Oancea (PNL) este noul primar de la Deva. Acesta l-a învins pe Petru Mărginean, candidatul PSD, pentru funcția de edil.

PNL A CÂȘTIGAT LA DEVA! PSD - înfrângere zdrobitoare!
Comentează 0

Rezultatul alegerilor parțiale de duminică, 5 noiembrie, a arătat că Victor Ponta a reușit să strice jocurile PSD la Deva prin susținerea lui Marius Blendea (candidat independent). Practic, fostul premier a fragmentat electoratul de pe partea stângă a politicii și, astfel, Petru Mărginean (PSD) a pierdut în defavoarea liberalului Nicolae Florin Oancea. Rămâne de văzut care va fi diferența de voturi între liberal și social-democrat pentru a vedea exact impactul pe care l-a avut Victor Ponta când a spus că el susține un independent.

"Eu l-am sustinut si il sustin pentru aceasta functie pe medicul chirurg Marius Blendea ( candidat independent sustinut de #ProRomania)

- pentru ca este #altfel decat ceilalti candidati / pentru ca mii de oameni din Deva si din judetul Hunedoara si-au pus vietile in mana lui si i-a tratat pe toti cu aceeasi atentie si grija / pentru ca in loc sa mearga in Franta sau Germania pentru zeci si sute de mii de euro s-a intors acasa la Deva sa isi faca meseria / pentru ca nu vine sprijinit de partidele politice care si-au amintit de Deva doar in ultima saptamana din acest an / pentru ca nu este nici din "Cartelul" lui Dragnea nici din trupa de "lautari" a lui Orban / pentru ca daca este ales Primar va conduce doar pentru cei care l-au votat.

Sigur ca in Romania se spune ca nu poti sa faci nimic impotriva masinariilor de partid / Marius Blendea macar a candidat si a incercat sa ofere o alternativa/ locuitorii Devei nu vor putea spune maine seara ca nu au avut ce alege intre PSD Dragnea si PNL Orban!", scrisese Victor Ponta pe Facebook.

Duminică, 5 noiembrie, au fost alegeri locale parțiale în mai multe zone din România. În Deva, nouă candidaţi, între care trei independenţi, au luptat pentru fotoliul de primar al oraşului. Funcţia a devenit vacantă după ce Mircia Muntean a fost condamnat la şase ani de închisoare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite