Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pixul GSM cu cască de copiat – Ultima inovație în domeniul copiatului la examene

Pixul GSM cu cască de copiat – Ultima inovație în domeniul copiatului la examene
Comentează 0

Industria copiatului la examene se află în plină floare. Pe siteurile de profil poți găsi fel de fel de sisteme pentru copiat la examene, unele dintre ele fiind chiar tentante. Pe site-ul Cascadecopiat.ro mai multe dispozitive ne-au atras atenția, printre care putem menționa cutiuța GSM cu cască de copiat, cardul GSM pentru copiat, microcasca japoneză de dimensiuni foarte mici, dar și ceasul cu text reader și poze JPEG. Toate aceste sisteme par desprinse parcă din filmele cu James Bond. Un alt sistem care ni s-a părut foarte interesant este și Pixul GSM pentru copiat cu cască de copiat fără fir, despre care vom vorbi și în continuare.

Pix GSM pentru copiat cu microcasca de copiat japoneză

Se poate spune că tehnologia a avansat destul de mult. Spunem asta, deoarece se pare că acum un telefon mobil poate încăpea într-un banal pix. Pixul GSM pentru copiat are în interior un modul GSM cu suport pentru o cartelă nano SIM. În plus, acest dispozitiv de ultimă generație, are în interior și un microfon foarte sensibil. Acest microfon va fi foarte util persoanei care folosește acest gadget, deoarece persoana cu care comunică, va auzi cu mare ușurință tot ce se întâmplă în jurul celui care are pixul GSM.

Un avantaj al acestui sistem, constă în faptul că pixul pentru copiat este singurul dispozitiv care poate fi ținut la vedere fără a atrage atenția celor din jur. Nimeni nu se va aștepta ca pixul tău să nu fie de fapt un pix, ci un telefon mobil! Este singurul dispozitiv care există și poate fi folosit în acest mod. Restul dispozitivelor se ascund sub haine.

Avantajele pixului GSM cu cască de copiat

Avantajul major este acela că pixul va fi la vedere, iar microfonul în pix și nemai fiind acoperit de haine, sunetele din împrejur vor fi captate de microfon mult mai ușor. Rezultatul final va fi acela că persoana care ascultă de la celălalt capăt al firului, va auzi mult mai ușor ce se întâmplă în jur. Mai exact, subiectele se vor șopti mult mai ușor comparativ cu restul sistemelor de copiat.

Un alt mare avantaj este acela că concomitent cu apelul, poți utiliza pixul GSM și pentru scris. Astfel vei spori și mai mult gradul de siguranță! Nimeni, nici măcar nu se va putea gândi că un pix poate să ascundă un dispozitiv de comunicare în interior. Este astfel printre cele mai sigure sisteme de copiat la examene disponibile.

Autonomia bateriei este un alt mare atu al acestui sistem. Deși mic, are o autonomie de până la două ore de funcționare în apel continuu și până la 300 de ore în stare de așteptare. Astfel, pixul GSM va putea fi utilizat în o diversitate mare de situații: teste școlare, teze, lucrări de control, examene la facultate și nu numai.

Conform celor de la www.cascadecopiat.ro pixul GSM cu cască de copiat este foarte ușor de utilizat, dar extrem de eficient în același timp. Acesta suportă cartele NanoSIM din orice rețea GSM din România. După ce este pus la încărcat și este pornit de la butonul on/off ascuns sub capac, pixul GSM este gata de a primi apeluri. Atunci când ajutorul tău va apela numărul cartelei GSM introdusă în pix, acesta va răspunde automat la apel și va transmite sunetul către cască din ureche. Mai simplu de utilizat de atât chiar că nu se poate!

Pixul GSM cu cască de copiat, este un dispozitiv ce poate fi extrem de util în nenumărate situații. Autonomia lui foarte bună, împreună cu modul său de utilizare la vedere ce îi conferă un mare avantaj celui cu care se poartă conversația și anume că poate auzi ce se întâmplă în jur mult mai ușor, face din acest sistem de copiat să fie o opțiune de luat în calcul atunci când ai nevoie de un asistent la examenele tale.


Scrie un comentariu

trimite