Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Piros Security Lioness” la un punct de play-off-ul  superligii naționale de fotbal feminin

Echipa feminină de fotbal antrenată de Dan Cuedan a zdrobit-o astăzi pe ”Selena” Constanța cu scorul incredibil de 10-0. 

”Piros Security Lioness” la un punct de play-off-ul  superligii naționale de fotbal feminin
Comentează 0

Meciul s-a disputat de la ora 11, pe stadionul din Sînicolau Mic.

Șase din cele zece goluri au fost opera neobositei Melisa Olariu, o jucătoare extrem de talentată și de polivalentă, ea descurcându-se, la fel de bine, pe orice post este folosită de antrenor. ” Ochiul” actualului antrenor al arădencelor a decis că Melisa își poate consuma energia , cel mai bine, pe postul de atacant, cel de fundaș, folosit cel mai mult de fostul antrenor, limitându-i puterea de exprimare .
” Pe Melisa o pot folosi si portar , dacă e cazul, sau în oricare post  în echipă. Este  o jucătoare  cu un potențial fantastic și, cel mai important, este faptul că ea  conștientizează  că fără o disciplină în joc și în viața extrasportivă , munca ei la antrenamente devine nulă”, a declarat antrenorul Dan Cuedan.

Melisa Olariu a deschis scorul foarte repede ( min. 3), urmând ca să mai înscrie de cinci ori în minutele 15, 21, 28,55 și 87.
Nici coechipierele sale nu s-au abținut în a zburda în acest meci. Parlak și Sucilă de câte  două ori fiecare , au înscris și ele, Drăgan și Kugler ( o fată de numai 15 ani) au plouat cu nenumerate centrări, iar celelalte componente ale echipei au măcinat la mijlocul terenului materia primă pentru lansarea atacatoarelor. Apărarea dirijată incontestabil de căpitanul echipei, Denisa Marcea, a închis orice portiță spre singura jucătoare, care a șomat, de la ”Piros Security”, portarul , egipteanca Maha Eledemrdash.
” Am exersat unele scheme la antrenamente , special , în vederea acestui meci, pe care elevele mele le-au conștientizat. Le-am avertizat că echipa adversă, chiar dacă e pe ultimul loc, meciurile pierdute de aceasta au fost la diferențe minime de scor. M-au ascultat și...ați văzut spectacolul”, a mai declarat Dan Cuedan.

Echipa ”Piros Security Lioness” a cuprins următoarele jucătoare:
Maha, Parlak, Ancăș, Bot, Șuveț, Răduc, Marcea, Sucilă, Olariu, Drăgan, Kugler, Bozian, Sîrbovan și Tomescu

Au arbitrat: George Roman din Timișoara, Patrick Sandu din Timișoara și Alina Mihoc din Arad

Echipei arădene îi ,ai este necesar un punct din cele două meciuri pe care le mai are de disputat pentru a prinde un loc în play-off. Cele două meciuri se vor disputa în luna decembrie, primul fiind la Alexandria cu ” Univeristatea ”, iar ultimul , pe teren propriu cu Becicherecu Mic.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite