Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe podium la Campionatele Balcanice din Grecia

Pe podium la Campionatele Balcanice din Grecia
Comentează 0

Prima  ediţie a Campionatelor Balcanice de Judo categoria copii sub 13 ani  a fost organizată  la Salonic, în Grecia, la care au fost prezenţi un număr de 192 judoka proveniţi din 10 ţări. 

Judoka de la CSM Arad, în colaborare cu CSPodgoria Ghioroc au reușit să câștige la individual o medalie de bronz prin CAROLINA SZABO, care a concurat la categoria -36 Kg.-feminin, fiind  pregătită pentru acest concurs de antrenorul, Sebastian Rus.

Rezultate bune s-au obținut, în urmă cu trei săptămâni tot la Campionatele Balcanice categoria copii sub 15 ani, la Niksic în Muntenegru unde judoka Gabriel Calmar şi Andreea Ciopraga, au pierdut meciul pentru medalia de bronz iar Flavius Pop, s-a situat pe locul şapte la finalul competiţiei.

"Vrem să mulţumim, Clubului Sportiv Municipal Arad, Primariei Comunei Ghioroc, părinţilor, sponsorilor, pentru sprijinul acordat, tuturor celor care au fost alături de noi în momentele grele şi nu numai, şi fără de care nu am fi reuşit să facem marea performanţă.Acum suntem într-o vacanţă meritată, sportivii au muncit din greu pentru ca să-şi îndeplinească visul de a urca pe podiumul de premiere”, spune Sensei (antrenor) - Dorin Drimbe.  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite