Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oază de relaxare fotbalistică  pe Real Horia

Oază de relaxare fotbalistică  pe Real Horia
Comentează 0


V-am mai povestit des de bazele sportive ale Primăriei Vladimirescu:  Glogovăț, Mureșana Mîndruloc, Real Horia. Adevărate minibijuterii ale fotbalului județean.
Ieri , părerea mea și nu numai a mea s-a întărit. Fiind oaspeții foștilor și actualilor fotbaliști din Horia, împreună cu noi cei din  Selecționata observatorilor AJF Arad, ne-am bucurat împreună cu gazdele de o după-amiază deosebită. Ne-a ajutat și soarele, dar gazonul, vestiarele, organizarea, în general, ospitalitatea în special, au făcut ca meciul ” demonstrativ ”, cum îi place colegului meu Marcel Vida să-i spună, să se transforme într-o reușită.
Nici de data aceasta nu am plecat învinși , cu toate că echipa noastră nu a avut, în afară de Daniel Scridon ( 49), nici un component sub 50 de ani , iar gazdele doar un  jucător peste 50....
Adevărat , a fost greu  , terenul fiind mai mare ca în partidele precedente( s-a jucat 7+1) , la fel și porțile. Așa se explică numărul mare de goluri înscrise. 
Hai să fiu puțin rău și să spun că dacaă cei de la Real  Horia nu îl aveau în poartă pe Răzvan Salantz, scorul nu mai era egal...Teren trasat ca la carte, scaune individuale pentru ” băncile tehnice”, arbitraj de manual al lui Corneliu Tiulea , un decor ce te îmbia la fotbal, cele 25 de minute ale reprizelor consumându-se foarte repede. 
La fel de neașteptat de repede și plăcut s-a consumat și repriza a treia , pentru care, alte mulțumiri organizatorilor.

Selecționata AJF-ului Arad prinde contur, relațiile de joc sunt mai exacte,, portarul  Marcel Vida , dacă își va îmbunătăți jocul de picioare , va deveni titular sigur, o apărare în care Daniel Scridon a jucat foarte bine  alături de Mircea Gornic, Ghiță Sfăt , Eugen Roșu și  Țuțu Rusan, la mijloc Marian Miron și Bora se înțeleg tot mai bine, iar tridentul din atac  Andras Mako, Ioan Hamza și Leontin Buda  punctează tot mai des.
Scor final 7-7 : Hamza ( 4), Mako (2 ) și Buda (1)  pentru AJF , Crișan (2), Trif (2 ), Bejan (2) și Mocan (1) pentru Horia.
Vor urma alte meciuri al ” vinerenilor” fotbaliști....până ne lasă vremea , afară, iar mai târziu în săli de sport.
Iată componența celor două protagoniste:
Real Horia: Sus, de la stânga la dreapta: Mocanu, Trif, Pele, Balea, Dehelean, Mureșan.
                     Jos: Bejan, Pășcălău, Salantz, Crișan, Pătrașcu și...Pășcălău jr.

Selecționata obs. AJF: Sus, de la stânga la dreapta: Rusan, Buda, Tiulea, Miron, Mako, Gornic, Sfăt

                                     Jos: Roșu, Scridon, Vida, Hamza, Bora

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite