Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O veste minunată, adică o colaborare de neuitat a Mădălinei Boroneanț cu artistul Emilian

O veste minunată, adică o colaborare de neuitat a Mădălinei Boroneanț cu artistul Emilian
Comentează 1

Arădeanca Mădălina Boroneanț a surprins publicul orașului de pe Mureș cu o colaborare alături de Emilian, artist HaHaHa Production. Cei doi cântăreți au interpretat colindul “O, ce veste minunată!”, fiind un cadou cu ocazia Sărbătorilor Crăciunului și ale Anului Nou.

“Sunt fericită să fac parte din acest proiect minunat, proiect care nu ar fi fost posibil fără bandul format din: Liviu Boiciuc (pian), Casian Bojcsuk (tobe) și Fabian Gandi (chitară). Despre Emilian vă pot spune că îmi este un prieten drag și un om pe care îl apreciez pentru talentul său. Din punctul meu de vedere, acest tânăr este un artist complet!”, a declarat Mădălina.

Emilian a scris multe piese care au devenit HIT-uri (“Brațe străine” - Mario Fresh & Andra) și a cântat alături de Smiley, Jo, Ruby. Totodată, a fost semifinalist X Factor 2016, fiind parte din echipa Deliei.

Nu este un secret faptul că Aradul a crescut foarte mulți tineri talentați. Acest lucru îl putem spune despre Mădălina Boroneanț, tânăra interpretă de muzică ușoară, cea care a crescut și a studiat în Arad, orașul său natal. Absolventă a Școlii Populare de Artă din Arad, Mădălina a ales calea spre televiziune, fiind studentă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

Totuși, Mădălina nu a uitat de muzică, marea ei iubire, și studiază canto la Școala de muzică a Crinei Mardare din București.

Click, vă rog, mai jos pentru a asculta-viziona colindul:

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite