Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă ediţie a emisiunii „Îngeri fără aripi” cu Florin Mariş!

O nouă ediţie a emisiunii „Îngeri fără aripi” cu Florin Mariş!
Comentează 0

Echipa Tv Arad a pregătit o nouă ediţie a emisiunii „Îngeri fără aripi” cu Florin Mariş! Una despre curajul de a-ţi pune viaţa în pericol pentru a o salva pe a altora, despre performanţe muzicale naţionale, oameni care ajută necondiţionat şi care caută soluţii, despre pasiuni şi sacrificii.

Despre copilărie şi adolescenţă, despre familie, oamenii dragi care îi sunt aproape, despre provocări,  pasiunea sa pentru fotbal,  aflăm de la omul politic, Sergiu Bîlcea.

Invitată a emisiunii „Îngeri fără aripi” este şi Cosmina Alexuţa, mama Carlei, o fetiţă căreia medicii din ţară nu i-au dat multe şanse de supravieţuire. Alături de ea, în platou este Laura Bejan, preşedintele Asociaṭiei „Pentru Mai Multă Umanitate,” care, de 10 ani, îşi dedică viaţa celor în nevoi, celor care au fost uitaţi de apropiaţii lor, dar în special, celor care trec prin momente de cumpănă. Laura Bejan s-a implicat în strângerea de fonduri pentru salvarea Carlei.

Radu Preda are 17 ani şi este cunoscut în toată ţara. A participat la emisiunea „Romanii au talent,” unde i-a impresonat pe juraţi. Spune că a fost o experienţă extraordinară care îl ajută să facă un mare pas spre cariera muzicală, chiar dacă, în acest moment, are mai multe pasiuni.

A fost declarat eroul zilei, în urmă cu un an, după ce a salvat o familie dintr-un incendiu, ca pompier voluntar, apoi, a găzduit-o în locuinţa lui şi se implică în activităţi caritabile de ani de zile, alături de colegii lui, jandarmi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad, căpitanul Dan Monoranu va vorbi despre colegii lui, cunoscuţi în toată ţara pentru faptele lor de curaj.

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite