Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nicuşor Dan spune despre Gabriela Firea că tot ce ştie este să se victimizeze

Nicuşor Dan spune despre Gabriela Firea că tot ce ştie este să se victimizeze
Comentează 0

Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, a declarat că actualul primar, Gabriela Firea, caută din nou să se victimizeze prin anunțul că va redeschide luni teatrele din București. El a amintit faptul că, deocamdată, spectacolele în spațiile închise sunt interzise. Dan mai susține că, dacă Firea ar fi fost un primar responsabil, ar fi pregătit înainte de 1 iunie spațiile în aer liber pentru organizarea spectacolelor, dat fiind că acestea sunt permise cu număr limitat de participanți.

„Gabriela Firea caută din nou scandalul și victimizarea anunțând deschiderea teatrelor, deși reglementările naționale interzic pentru moment spectacolele în spații închise.

Gabriela Firea, dacă ar fi fost un primar responsabil, ar fi pregătit înainte de 1 iunie spațiile în aer liber pentru organizarea spectacolelor, iar de la 1 iunie teatrele din București și-ar fi început activitatea”, a scris, pe Facebook, Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei.

Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat vineri că din 15 iunie se vor redeschide teatrele aflate în administrarea Primăriei: „Fiecare institutie de spectacol isi va lua toate masurile necesare de siguranta pentru artisti si spectatori, iar programarea spectacolelor va tine cont, în permanență, de evoluția epidemiologică”.

Grupul de Comunicare Strategică a reacționat apoi, precizând că inițiative ca aceasta riscă să pună în pericol viața oamenilor, fiind pasibile de sancțiuni contravenționale sau penale. 

La rândul ei, Firea a reacționat ironic la mesajul GCS: a remarcat faptul că Guvernul consideră că nu este oportună redeschiderea teatrelor, din cauza riscului de răspândire a COVID-19, în schimb nu vede același pericol și în redeschiderea sălilor de jocuri.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite