Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nădlac: O fată de 12 ani a vrut să iasă din țară cu buletinul surorii sale, de 21 de ani

O fată de 12 ani a încercat să iasă dn țară, joi, prin Vama Nădlac, prezentând la control cartea de identitate a surorii sale, în vârstă de 21 de ani. Fata a spus că voia să ajungă în Germania, la părinți, iar sfatul de a păcăli autoritățile l-a primit de la cumnatul său, aflat la volanul mașinii.

Nădlac: O fată de 12 ani a vrut să iasă din țară cu buletinul surorii sale, de 21 de ani
Comentează 0

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins o fată de 12 ani din Brașov care a încercat să iasă din țară folosindu-se de cartea de identitate a surorii ei, care are 21 de ani.

Tânăra se afla într-un autoturism condus de cumnatul său, un bărbat de 27 de ani, cei doi fiind verificați în Vama Nădlac.

”Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana de sex feminin nu este una şi aceeaşi cu cea din documentul de călătorie prezentat, motiv pentru care cei doi au fost conduși la sediul Punctului de Trecere a Frontierei, pentru cercetări. S-a stabilit că documentul aparținea surorii tinerei, care a recurs la această metodă sfătuită de  cumnatul său, deoarece dorea să ajungă în Germania la părinţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite