Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miss Sântana 2022

 Miss Sântana 2022
Comentează 0

Recent a avut loc concursul de frumusețe Miss Sântana 2022, organizat în cadrul Zilelor Orașului Sântana. La competiție au participat 8 localnice cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, care s-au calificat în faza finală.

Tinerele au debutat pe scenă, trecând prin probe care au presupus calități fizice dar și abilități de perspicacitate, eleganță, prezență scenică și inteligență emoțională. Pentru concursul de frumusețe, rochiile de seara au fost realizate de designerul Alina Kvas, coafura a fost realizate de hairstylist-ul Marina Palcu,  iar machiajul a fost asigurat de către echipa condusă de Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș cu sprijinul make-up artistului Antonia Ursu. Pregătirea tinerelor s-a întins pe mai multe zile, iar coregrafia concurentelor a fost creată de balerina Bianca Tonța. 

 

Membrii juriului au fost: Ioana Hotăran- Top Model of the World, Miss România; Alina Kvas- designer; Rebeka Tira – Miss Arad 2021; Marina Palcu- hairstylist; Alexandra Mariș- make-up artist; Diana Redei Cauțun- make-up artist; Cornelia Neag; Georgiana Neamțu- Remax Dynamic; Sonia Trif- Miss Sântana 2019 și Viorica Sas- secretarul Primăriei Orașului Sântana.

 

Premiile concursului au fost:

Premiul de perspicacitate- Alexandra Horna

Premiul de Popularitate- Ramona Mihai

Miss Avon- Ana Maria Tuduce

Miss Eleganta – Andreea Drăgoi

Premiul HNI cosmetice.ro- Veronica Pătrugan

Locul III și Miss Beautiful Hair-  Larisa Muntean

Locul II si Miss Beauty – Iulia Abrudan

Locul I și Miss Remax- Georgiana Borteș

Miss Sântana a fost organizat de către comitetul organizatoric al  Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în parteneriat cu Primăria Orașului Sântana.

Câștigătoarea concursului s-a calificat automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în data de 11 august la Vechiul Cazino din Arad.

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite