Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mii de oameni au ajuns la spital din cauza jucăriilor sexuale

Mii de oameni au ajuns la spital din cauza jucăriilor sexuale
Comentează 0

Numărul de accidente implicând jucării sexuale s-a dublat din 2007 până în prezent şi a crescut mai ales în 2012 şi 2013 și deja se speculează pe seama motivului care a dus la acest lucru. Numărul americanilor care s-au prezentat la urgenţă din cauza unei probleme apărute după folosirea unei jucării sexuale a crescut după publicarea cărţii „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care prezintă relaţia amoroasă sado-masochistă dintre o tânără şi un om de afaceri, scriu jurnaliștii americani.

În 2012, 2.500 de americani s-au prezentat la spital din cauza unei probleme legate de o jucărie sexuală. Cele mai multe dintre aceste cazuri nu au fost grave, însă au existat şi câteva excepţii. Astfel, 71% dintre pacienţi au primit îngrijiri şi au fost externaţi imediat, iar 25% dintre pacienţi au avut nevoie de spitalizare sau transfer la un serviciu specializat, scrie Washington Post.

Profilul pacientului este bărbat, de peste 40 de ani, vârsta medie fiind de 44 de ani. De altfel, 58% dintre pacienţi au fost bărbaţi. În cazul femeilor, pacientele au fost mai tinere, având vârsta de 30 de ani în medie. Dintre toţi pacienţii, bărbatul cel mai în vârstă avea 85 de ani, iar femeia cea mai înaintată în vârstă avea 67 de ani.

sursa: libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite